Spring til indhold

BEDSTE PBN-HOSTING

PBN Hosting

At vælge den bedste PBN-hosting fra begyndelsen vil være utrolig vigtig, og derfor har vi sammensat en bedst i test af PBN-hostingtjenester. Nedenfor kan du se, hvilke vi vil anbefale alle at bruge, hvis de bygger PBN-websteder.

PBN Hosting

Easy Blog Networks – Dette er den største spiller på markedet for PBN-Hosting-tjenester, og er langt den mest brugte tjeneste, når det kommer til PBN-konstruktion. De er nemmest at bruge, billigste pr. PBN og langt de sikreste. Vi har brugt dem i et vilkårligt antal år, med kun nogle få PBN-websteder lukket ned af flere tusinde bygget på denne hosting.

 • Billigst – Fra $ 1,70 per blog
 • 1 klik på WordPress installation
 • Unikke IP-adresser
 • Forinstalleret med tema og plugins
 • Gratis genskabelse af gamle sider
 • Lave afindekseringssatser
 • Sikre websteder, der ikke bliver hacket
 • Mest brugte PBN-hosting i verden!

PBN.Hosting – Dette er også en af de største tjenester, når det kommer til PBN-webhosting. Vi har brugt deres hosting ved et par lejligheder til kunder, og vi synes, det har fungeret godt. Gode priser og nem hosting at bruge, giver dem en andenplads i vores bedste i testen af PBN-hosting-spillere. Kun Easy Blog Network slår dem, synes vi, da de er lidt skarpere i det meste.

 • Billig – Fra $ 1,79 per blog
 • 1 klik på WordPress installation
 • Forskellige IP-adresser
 • Forudinstalleret med temaer og plugins
 • Gratis genskabelse af wayback-maskine
 • Ingen fodspor fra værten
 • Ingen nedetid
 • Gratis prøveperiode om 7 dage!

Hvad er en PBN Hosting?

En PBN Hosting er en webhost, der er specielt udviklet til dem, der ønsker at bygge et PBN-netværk, men man kan sige, at det på mange måder minder om en normal webhost. Den store forskel er, at du får en meget billigere pris per blog, end hvis du skulle købe en almindelig webhost. Det kan tilbyde dem, fordi det ikke er meningen, at du skal bygge store sider på disse sider, hvilket betyder, at de heller ikke behøver at give dig nogle store ressourcer i hverken serverkraft eller harddiskplads.

Unikke IP-adresser på en PBH-hosting

Måske den største grund til, at du får en PBN-hosting i stedet for at smide alle siderne op på en almindelig webhost, er, at du får unikke IP-adresser for hver side. Det er noget du skal have, og det får du som regel ikke på andre webhoteller. Der deler måske 1000 forskellige sider den samme IP-adresse, og frem for alt vil alle dine PBN-sider dele den samme IP. Det ønsker man selvfølgelig ikke, for det øger risikoen for at blive opdaget rigtig meget.

Og man kan sige, at det er den første hjørnesten og måske den vigtigste, når man bygger PBN-netværk, at efterlade så få spor som muligt. At køre forskellige IP-adresser på alle dine PBN-sider er derfor også et must. Almindelige webhoteller kan tilbyde dig at få unikke IP-adresser også nogle gange, men så tager de normalt omkring 100 SEK ekstra per IP-adresse- Og du kan sjældent købe særligt mange for den sags skyld heller. Hvis du skal købe mange domæner og bygge et stort PBN, så bliver du nødt til at købe en dedikeret PBN-hosting.

Hvad koster en PBN-hosting

Prisen på en PBN-hosting varierer meget, og den afhænger helt af størrelsen på dit netværk, du har tænkt dig at bygge. Men kort sagt kan man sige, at det bliver billigere pr. site, jo større du gør dit PBN, hvilket er en stor fordel, hvis du skal bygge store netværk. Men tager du en service som den Easy Blog Networks, så deres mindste pakke har plads til 10 PBN-sider, og koster dig $35. Der vil således være en pris pr. side på 3,5 USD for hver PBN-side. Køber du så plads til 300 PBN-sites, betaler du kun 1,73 USD per site, så du er nede på halvdelen af ​​prisen per site.

Det koster selvfølgelig en del, hvis du skal bygge et stort PBN-netværk på flere hundrede sider, men det er forholdsvist utroligt billigt i forhold til at købe links eller at leje dem. Går du igennem et SEO-bureau, vil de opkræve cirka 10 gange så meget for de samme links, som hvis du selv sad på dem. Så i det lange løb vil du spare enormt mange penge på at bygge dit eget PBN. Og hvis du er lidt snu, kan du linke til mange af dine egne sider, men også tage og sælge links via en side som Fiverr. Der er masser af kunder, der betaler godt for ordentlige links.

Efterlader en PBN-webhost spor?

At efterlade spor er endnu en stor fordel ved at få en rigtig PBN-hosting, for det er netop det, de dedikerede PBN-hostingfirmaer sørger for at skjule. Med en almindelig webhost vil der være en masse spor, som Google kan se om, hvem der ejer siden, hvilket klart er til ulempe for dig. Med en PBN-hosting vil de give minimal information om dig, der ejer PBN-webstederne, og hvem der er ejer af selve hostingen. Vi ville aldrig forsøge at bygge et PBN-netværk gennem almindelige webhosts, da de efterlader for meget information om dig, og det vil være ekstremt dyrt, selvom du har mange websteder.

Prøv pbn-hosting gratis først

Noget, der er meget godt, er, at du gratis kan teste en PBN-hosting i 7 dage, hvilket ingen anden webhost kan tilbyde dig. Det skyldes selvfølgelig, at de godt er klar over, at den, der køber en PBN-hosting og lægger arbejdet, vil være en langsigtet kunde. Og disse websteder er meget små i sammenligning, så det kræver ikke meget datakraft fra deres servere. Men vi synes selvfølgelig du skal udnytte de 7 dage du får gratis, og teste lidt rundt på deres hosting. Når de 7 gratis dage er overstået, kan du så vælge, hvilken plan (størrelse) af PBN du vil købe.

Nem installation på hvert sted

Også dette med at PBN hosting har ekstremt simpel installation WordPress er en stor faktor i sidste ende, for du vil bemærke at tid er penge. At sidde på en almindelig webhost og udfylde mange forskellige oplysninger på hvert PBN-sted vil tage lang tid. Udover dette skal du oprette en masse forskellige e-mailadresser, og masser af forskellige adgangskoder for at logge ind. Via en rigtig PBN-hosting installeres alt automatisk for dig, og du skal ikke huske alle løsningerne for hver PBN side. Du får altid adgang til alle siderne via dit login til din PBN-hosting.

Vi har formået at installere og starte 200 sider op på én dag via Easy Blog Networks, hvilket på en almindelig webhost nok ville have taget dig nok en uge. Alt dette sker med det samme du indtaster domænet på hostingen, og de indtaster automatisk forskellige navne på hver side, så det skjuler yderligere spor om, at det er én og samme person, der står bag alle siderne.

Hvor mange websteder kan jeg have på e PBN-hosting?

Antallet af sider på en PBN-hosting er ubegrænset, kan man sige, men det kan være, du skal kontakte hosting-tjenesten først, hvis du vil købe den lidt større pakke. Men vi har selv bygget flere PBN-netværk med op til 1000 sites på en enkelt PBN-hosting. Så der er reelt ingen grænser for, hvor stort et netværk du kan lave. Men et tip vi vil give dig er, at du altid kan åbne 2 forskellige mindre netværk i stedet for et stort. Og så synes vi det oplagte valg er Easy Blog Networks og PBN.hosting som er de to største spillere på markedet.

Er mit PBN-netværk sikkert på sådan hosting?

Vi vil sige, at disse PBN-hostingtjenester måske er de mest sikre, fordi de ikke samarbejder med Google på nogen måde. Mange af de andre store webhostingtjenester har et meget stærkt samarbejde med Google, og det kan naturligvis være meget problematisk for dig, der bygger PBN-netværk. Det er ganske enkelt ikke umuligt, at der på et tidspunkt i fremtiden vil være et pres fra Google på webhosting, og du kan miste enormt mange penge og tid. Hvis vi ser på det rene sikkerhedsaspekt, ville vi i hvert fald slet ikke bekymre os. Vi har haft vores PBN-netværk på disse tjenester i mange år, og vi har i hvert fald aldrig haft problemer med dem.

Hvordan betaler jeg for hosting?

Med de fleste hostingtjenester kan du betale på mange forskellige måder, men der er muligheder som PayPal, Kreditkort og lidt flere på blandt andet Easy Blog Networks. Vi har koblet vores kort på, så betalinger automatisk trækkes hele tiden, så du ikke risikerer at få lukket dine sider ned, og dermed også mister en masse placeringer. Så det er et godt tip til alle, at du altid skal give dem mulighed for at hæve automatisk fra dit kort eller fra din PayPal-konto.

Skal jeg købe hostingdomænerne der?

På din PBN-hostingkonto gemmer du kun dine sider, og køber derfor ikke dine domæner på. Du køber selv domænerne hos andre webhosts, og det koster normalt ikke noget bare at gemme domæner hos dem. Når du har købt de domæner, som du vil bruge i dit PBN-netværk, ændrer du DNS-adressen på hvert enkelt domæne. Når dette er gjort, vil dit websted være oppe at køre på blot et par timer.

Hvad er den bedste PBN-hosting?

Vi har bygget PBN-sites i rigtig mange år nu, og testet rigtig mange forskellige hostingtjenester. Vi har blandt andet forsøgt at bygge videre på helt almindelige hostingtjenester, og det har virket, men det er meget dyrt, og frem for alt meget ufleksibelt. Vi du får den bedste PBN-hosting, så vi ville have investeret i Easy Blog Networs eller PBN.hosting. Disse to hostingtjenester er dem, som alle, der bygger PBN-netværk, bruger, og det er dem, der kan deres kram. Du vil både spare mange penge ved at vælge en af dem, og spare dig selv utrolig meget tid takket være, at de er så nemme at arbejde med på mange sider.

Skal du sammenligne PBN-hosting først?

Vi synes, det kan være godt at sammenligne PBN-hosting, inden du går all in, og så kan du tage og investere stort i den, du bedst kan lide. Vi har bestemt allerede sammenlignet det for dig, men du skal selvfølgelig også teste det selv. Så ved du, hvad der er fordele og ulemper mellem de forskellige PBN-hostingtjenester.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria