Spring til indhold

KØB PBN LINKS

Ønsker du at købe PBN-links i stedet for at bygge dit helt eget PBN-netværk, har vi gode tips til, hvor du kan købe de bedste links, til den bedste pris.

PBN Link

Skal du virkelig købe SEO-links?

At købe SEO-links har et meget negativt ry, og vi er enige om, at det ikke er helt risikofrit. Men vi tror måske også, at der i dag er en meget overdreven frygt for at købe links. I dag kan du faktisk købe gode links online uden at tage for meget, eller nogen som helst risici.

Vores anbefaling er selvfølgelig, at du læser anmeldelser fra tidligere købere af links, og på den måde finder ud af om det er gode links at købe.

KØB PBN LINKS PÅ FIVERR?

Vi bliver ofte spurgt af vores kunder, hvor man kan købe links, og vi anbefaler altid at købe hos Fiverr. Det, der er utrolig godt ved at købe fra Fiverr, er, at der er så mange forhandlere af links. Du har også masser af købere, der har skrevet anmeldelser på sælgerne og deres links. Dette giver dig mulighed for at købe links uden at tage store risici ved at få skøre links til din hjemmeside. Men sørg for at læse anmeldelserne, før du køber PNB-linkene.

  • Billig – Mange forhandlere, der ønsker at sælge links, hvilket reducerer prisen!
  • Safe – Fiverr sparker dem ud, der ikke kører med rent mel i posen.

Hvad er PBN-links?

PBN länkar er præcis som det lader, så länkar som kommer fra PBN sites. Det er faktisk ikke mærkeligt, og denne type links udgør en meget stor del af alle SEO-links, som du køber og sælger. Der er jo dem, der ikke orker at starte deres egen PBN Hosting, og hellere bare vil købe et eller flere links til deres hjemmeside. Så kan det være en nem måde at købe PBN-links fra en der sælger links. Der er en del, der gør det i dag, og man kan sige, at det er købernes marked. De fleste, der sælger deres PBN-links, vil bare tjene penge, så de kan få deres eget PBN-netværk gratis, men der er også dem, der har dette som hele deres forretningsplan.

Jeg har hørt at det er forbudt at købe links?

Nej, det er ikke sandt, det er helt lovligt at købe links. Der er ingen lov nogen steder, der siger, at du ikke bør købe PBN-links til dit websted. Du overtræder dog Googles politik for, hvordan man søgemaskineoptimerer. De kan ikke lide, at du køber links for at rangere. Så det værste, der kan ske for dig, hvis du blev opdaget af Google for at have købt links, er, at de ikke indekserer din side. Men i næsten alle tilfælde tager de simpelthen ikke og regner med links, som de har mistanke om er købt, og du har spildt penge på noget, der simpelthen ikke gavner dig.

Men hvis du kun er smart, når du køber dine links, og ikke køber for mange på én gang, er der ingen fare. Du bør købe links lidt nu og da, og jo flere du har, jo flere kan du også købe på et senere tidspunkt. Så det er bare et spørgsmål om at bruge sund fornuft, og du når 99%. Du skal blot sørge for ikke at gøre ting, der fanger dit øje, for så er risikoen meget større for, at du tager dertil, end hvis du får det hele til at se naturligt ud.

Hvorfor købe links?

Der er rigtig mange grunde til, at du køber links, men den vigtigste er selvfølgelig, at du ønsker at få en hjemmeside til at rangere. Ved at købe PBN-links øger du styrken af ​​din “pengeside”, og den vil klatre i Googles søgeresultater. Dette giver dig mulighed for at tjene flere penge eller spare penge ved ikke at annoncere med Google Adwords.

Så enten køber du links, som du sender direkte til din hjemmeside, eller også køber du links, som du i stedet sender på dine PBN-sider. I den forstand er det muligt at sige, at du får lidt af en buffer mellem dine købte links, og din hjemmeside.

Skulle Google så finde ud af, at du har købt en masse links, så vil de sandsynligvis kun straffe din PBN-side, og ikke din rigtige hjemmeside. Det betyder, at du dermed fjerner en del risiko herfra ved at købe SEO links, og relativt risikofrit kan opbygge en stærk linkprofil mod din hjemmeside. Men den tredje mulighed, hvorfor du køber links, er også en, som vi ikke kan lide, men nogle gør. Og det er for at ødelægge andres placeringer på Google ved at købe uønskede links til deres konkurrenter. Dette kaldes Black Hat SEO, og forekommer stadig i dag, selvom det ikke er så almindeligt i dag, som det var for et par år siden.

Google indså til sidst, at det var for nemt for andre at ødelægge for deres konkurrenter ved at købe elendige links til dem og få dem straffet af Google. Så i dag giver de ikke nær så mange bøder til dem, der har dårlige og købte links til deres side, og det af den simple grund, at Google ikke ved, om det er dig eller din konkurrent, der har købt dem.

Hvad koster det at købe SEO-links?

Desværre er der ingen klare svar her på, hvor meget det koster at købe SEO-links, for der er så mange forskellige faktorer, det afhænger af. Men du kan købe alt fra flere hundrede links for 5 USD på Fiverr, til 1 link for mange tusinde dollars. Det handler om, hvilken slags link du vil købe, og hvem der sælger det. Går du igennem et SEO-bureau, kan du i hvert fald regne med, at de laver et tillæg på 5 gange, hvad det faktisk koster. Men det er almindeligt, at de tager så meget som 10 til 30 gange prisen af, hvad det link faktisk koster.

Så det eneste du faktisk kan være sikker på, hvis du vil købe PBN-links, er, at du får dem MEGET billigere, hvis du køber dem direkte hos PBN-ejeren selv. Så undgår du mellemhandlere, der bare søger at suge dig ud af penge, og får markant mere linkkraft til din side for pengene. Men sørg lige for at læse lidt om hver sælger, der sælger links, for der får du en god brummen fra andre, der tidligere har købt af samme person, hvis det er gode eller dårlige links. Når du har gjort det, skal du bare tude og køre.

Hvor kan jeg finde de billigste PBN-links?

Det sted, hvor flest køber billige PBN-links fra, er Fiverr, og det er nok også dem, der har langt de billigste PBN-links til salg. Det er en hjemmeside for freelancere, der gerne vil tjene penge, og dem er der også rigtig mange af. De kæmper med ligesindede fra hele verden om at sælge deres links til dig, så det betyder, at priserne kun er faldet mere og mere.

Køber du links til en online butik?

Det er slet ikke noget problem at købe links til en netbutik, men derimod måske det bedste man kan købe links til. Med en online shop har du altid den fordel, at du har mange forskellige sider og produkter, du kan sende links til, hvilket giver en meget flot spredning af linkkraft. Bare sørg for at lave en masse såkaldte interne links mellem forskellige dele af hjemmesiden. På den måde spreder du rundt på din linkkraft til mange forskellige områder, og du vil begynde at rangere på meget småt og godt.

Skal du købe PBN-links fra det samme land?

Det er ikke et must at købe links fra samme land, men det ser mere naturligt ud og giver som regel lidt bedre resultater. Men vi vil sige, at hovedårsagen til, at du skal købe PBN-links fra det samme land som dit eget, er, at det gør det sværere for nogen at mistænke, at du har købt dine links. Det ser simpelthen ud til at være mere ægte og mindre købt så at sige.

SEO-links fra lignende websteder som din egen?

Ja det er en fordel, hvis links, der peger på din hjemmeside, kommer fra lignende hjemmesider, og du bør altid i første omgang, hvis du kan købe SEO-links fra sider med tilsvarende indhold. Også i den henseende ser det ganske enkelt mere autentisk ud med den type links, og gør, at du tager væsentlig mindre risiko for at blive opdaget, at du har købt PBN-links til din hjemmeside.

 

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria